weekend

2012.11.18. 19:58

a hétvége aktív pihenéssel telt. szombaton tettünk egy rövidebb túrát. napközben átmozgató szintű gyakorlatok. ma őz & kecske pörköltet főztünk. közben, Petőfi szavait idézve: „borozgatánk apámmal” – megszegtem a „straight edge” íratlan törvényét, de úgy gondolom, hogy nagyon ritkán egy kis kulturált ivászat belefér. egyébként főzés közben gyakorolgattam a front levert, kemény dió lesz. szombaton este 1,6 km, ma este 2,5 km futás. elégedetten hagyom magam mögött ezt a hetet, igen jól telt, emberi kapcsolataimat is a tőlem elvárható módon ápoltam, bizakodva nézek a következő hét elé.

“Ha nem kapod meg, amit akarsz, szenvedsz; ha megkapod, amit nem akarsz, szenvedsz; sőt ha pontosan azt kapod meg , amit akarsz, akkor is szenvedsz, mert nem tarthatod meg örökké.” (Dan Millman)

all natural!

A bejegyzés trackback címe:

https://becomethebest.blog.hu/api/trackback/id/tr994913416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása